b-speldinhooiberg
b-speldinhooiberg

AX Troubleshooting

Een punt achter alle ERP-ellende

Uw Microsoft Dynamics AX-systeem draait verre van optimaal. IT-specialisten breken zich er al maanden en soms zelfs jaren het hoofd over. Kosten rijzen de pan uit, de stemming wordt steeds bedrukter. Als CEO, projectmanager of IT-verantwoordelijke wilt u nú de oplossing. En die levert PerfXit; wij vinden elke speld in een AX-hooiberg en lossen uw ERP-problemen op. Gegarandeerd!
v-24-7

24/7 beschikbaar

Wanneer onze AX Troubleshooters te hulp worden geroepen is de nood vaak hoog, héél hoog. We storten ons daarom direct 24/7 op het vinden van de oorzaak van de slechte performance of het risico dat u loopt. Doordat we Microsoft Dynamics AX van binnenuit kennen, onze ervaring met IT-structuren en onze kennis van Windows Servers, Vmware, Hyper-V, Equallogic, EMC en Cisco draait uw ERP-systeem binnen no-time (weer) naar behoren en presteert uw bedrijf zoals u dat voor ogen heeft.

Dagelijkse kost

Opdrachtgevers vragen het ons dagelijks: Waarom lukt het PerfXit wel om complexe AX-problemen op te lossen en lukt dat mijn mensen en vaste partners niet? Simpel; wij zijn de experts onder de experts. Dagelijks verbeteren we de prestaties van complexe AX-systemen in binnen- en buitenland. Daarbij praten we niet over problemen, maar denken we in oplossingen. Logica en vasthoudendheid zijn onze vertrekpunten. Niets is vanzelfsprekend. Zo gaan we er niet standaard vanuit dat settings juist staan en de IT-structuur klopt. En dan is daar nog ons netwerk. Wanneer nodig weten we ons verzekerd van de hulp van andere specialisten en Microsoft Denemarken, de founding fathers van Dynamics AX. Dus… nog meer specialisme nodig?
r-meter-scan

Neem direct contact met ons op voor een AX Risk & Performance Scan of meer informatie.