Over PerfXit Alexander
Over PerfXit Alexander

PerfXit: founded by Alexander Weurding

Alexander Weurding is de oprichter en de drijvende kracht achter PerfXit. Hij is een begrip als het gaat over AX-troubleshooting; voor bedrijven en organisaties over de hele wereld loste hij tal van complexe problemen met Microsoft Dynamics AX op. “Vaak worstelde de IT-afdeling al maanden en soms zelfs jaren met een slechte performance van hun AX-systeem. Teneinde raad vloog de CEO of projectmanager mij dan in. Het is mijn expertise en uitdaging om snel – soms al binnen een paar uur – de oorzaak van het probleem te vinden en op te lossen.”
b-combi-loep-2

Scan als verzekering

Hadden we deze ellende kunnen voorkomen? Die vraag krijgt Alexander Weurding van PerfXit steevast van CEO’s, project- en IT-managers nadat Dynamics AX weer stabiel draait. Daarop kan hij alleen maar bevestigend antwoorden. “Wat je niet ziet, dat weet je ook niet. In Dynamics AX zitten vaak veel meer fouten dan die waarvoor ik als troubleshooter te hulp word geroepen. Die fouten zorgen uiteindelijk ook voor een verminderde prestatie en extra risico’s.”

Om die fouten vroegtijdig op het spoor te komen, ontwikkelde PerfXit de AX Risk & Performance Scan. “En daarmee spelen we weer in op een duidelijke behoefte. Bedrijven en met name CEO’s en projectmanagers willen stabiliteit in hun organisatie, zoeken een vorm van verzekering. Die bieden we met dit product. Wij zorgen ervoor dat je weet wat je niet wist en daarop kunt inspelen.”

PerfXit bestaat naast Alexander Weurding uit een vast team van specialisten met elk hun specialisme op het terrein van Dynamics AX. Neem vrijblijvend contact met ons op.