earth-bg
earth-bg

COUNTDOWN TO GO-LIVE

DAGEN

UREN

MINUTEN

SECONDEN

Dynamics go-live insurance

Zekerheid over de perfecte live-gang

Uitgebreide testen, gerichte trainingen, gefaseerde introducties, eerst de basis en pas later alle toeters en bellen. Bij de release van ERP-systemen kiezen bedrijven samen met hun softwareleveranciers voor zoveel mogelijk zekerheid. Logisch, de gevolgen van een systeem dat vastloopt zijn niet te overzien. Maar toch blijft er altijd die twijfel… Waarom toch? De specialisten van PerfXit bieden u gewoon zekerheid over een perfecte go-live.
Microsoft Dynamics AX Go Live

Dé specialisten

Steeds meer projectmanager en IT-verantwoordelijken kiezen bij de live-gang van hun Dynamics ERP-systeem voor de zekerheid van een door PerfXit begeleide go-live. Onze specialisten controleren het systeem van A tot Z, checken alle settings en voeren gerichte testen uit. Wij kennen Dynamics als onze broekzak. We begeleidden de afgelopen jaren vele live-gangen en weten als geen ander waar het mis kan gaan. We lossen problemen op voordat ze een probleem kunnen worden en uw organisatie schade kunnen berokkenen.

Onze garantie, uw verzekering

Uw ICT-partner heeft een prima ERP-systeem opgeleverd, maar drukt u op het hart dat er altijd onverwachte zaken op zullen duiken na de go-live. Niet alles zal 100% gaan zoals u graag had gezien, bereid u voor op wat schadeherstel. Een geruststellende gedachte waar u bij voorbaat al buikpijn van krijgt… Hoe anders verloop de live-gang wanneer PerfXit deze voorbereid en begeleidt. Wij durven u én uw ICT-partner te garanderen dat de go-live wél verloopt zoals u dat had verwacht. Omdat we de absolute experts zijn in deze heel speciale tak van sport.
logo-dynamics-ax

Neem direct contact met ons op voor een AX Risk & Performance Scan of meer informatie.