b-combi-loep-2
b-combi-loep-2

Wat je niet weet over je ERP-systeem, maar wel zou moeten weten.

Wat je niet weet over je ERP-systeem, maar wel zou moeten weten.

Wat je niet weet over je ERP-systeem, maar wel zou moeten weten.

AX Risk & Performance Scan’

Wat je niet weet weet, maar wel zou moeten weten.

U heeft alle vertrouwen in uw Microsoft Dynamics AX omgeving, denkt dat de performance oké is en er geen risico’s op de loer liggen. Legio CEO’s, projectmanagers en IT-specialisten dachten dat ook, maar weten inmiddels beter. Zij lieten PerfXit een AX Risk & Performance Scan uitvoeren en waren volledig verrast door de slechte performance van hun ERP-systeem en de risico’s die ze liepen.
r-scanrapport

De score: gemiddeld 30 fouten

Bij een AX Risk & Performance Scan spit PerfXit uw Dynamics AX-omgeving en IT-structuur van datacenter en hardware tot code door. Gevonden fouten en de gevolgen ervan worden in kaart gebracht, de gevolgen geschetst. Gemiddeld levert een Risk & Performance Scan 30 fouten op die de performance van uw systeem vertragen, waarvan er 10 High priority, 15 medium en 5 low problemen uw bedrijfsvoering ernstig in gevaar brengen en moeten direct worden opgelost om ontevreden klanten en gedemotiveerde medewerkers te voorkomen.

Uit eigen ervaring zien we vaak, dat medewerkers het al niet meer melden, omdat ‘er toch niks mee wordt gedaan’. Dit is heel gevaarlijk voor de continuiteit van het bedrijf.

De AX Risk & Performance Scan neemt ongeveer zeven werkdagen in beslag. Dit hoeft niet aansluitend te zijn. Aan de hand van onze uitgebreide rapportage met actielijst pakt u de fouten in uw systeem heel gericht aan of laat u ze door PerfXit oplossen. U weet dus in no-time waar u staat met uw Dynamics AX-omgeving.

Minder risico, minder verrasingen en meer rust op uw IT-afdeling

De PerfXit AX Risk & Performance Scan voorkomt vragen die u had willen weten! Uit ervaring kennen we de bekende vraag van een CEO, CFO, IT Manaqer, ‘Had je dit kunnen weten?’ Nu weet je het niet. Straks krijgt je de vraag niet meer omdat je in control bent. Risico’s behoren tot het verleden, de performance – zo leert de praktijk – verbetert tot wel zestig procent. Uw ERP-systeem loopt (weer) geolied, de kosten van de scan zijn binnen no-time terugverdiend.

Wilt u een herhaling van zetten voorkomen en ook in de toekomst zekerheid over de performance van uw Dynamics AX-systeem en de risico’s die u loopt? Kies dan voor een support pack van een jaar. Hiermee heeft u recht op support om korte vragen te stellen, wordt er een runbook opgesteld en zorgen we er samen voor dat de performance, ook op lange termijn, goed blijft en de risico’s zo min mogelijk zijn. Tevens delen we veel standaardprocedures om te zorgen dat het systeem optimaal blijft werken en risico’s voorkomen worden.
r-meter-scan

Neem direct contact met ons op voor een AX Risk & Performance Scan of meer informatie.