Wat is Microsoft Dynamics AX?

Microsoft Dynamics AX is een meertalige ERP-bedrijfsoplossing (Enterprise Resource Planning) voor verschillende valuta’s met uitgebreide internationale bedrijfsbeheerfuncties voor financiën, human resources en bedrijfsactiviteiten, en aanvullende branchemogelijkheden voor detailhandelaars, professionele dienstverleners, fabrikanten en overheidsinstellingen.

Zaken en technologie samenbrengen

Vandaag en in de wereld van morgen leunt een dynamisch bedrijf op continu vertrouwen in eenheid. In een dynamisch bedrijf staan de mensen centraal. Het bedrijf is verbonden met zijn medewerkers, partners, leveranciers en vooral zijn klanten. Het is proactief. Flexibel. Toekomstgericht. Mensen met diverse functies worden samengebracht uit verschillende geografieën, werkplekken en teams.

Dynamische bedrijven zijn erop gebrand mensen te helpen hun volledige potentieel te ontketenen en hun innovatie en verbeelding te stimuleren. Hierbij zorgen ze ervoor dat mensen op geheel dezelfde manier zakendoen, en dat geldt ook voor de technologie die ze gebruiken. Ze zetten technologie en gegevens om in vervolgbare inzichten die leiden tot robuustere en productievere interacties en gesprekken met klanten. Hiertoe moeten de behoeften van het bedrijf worden samengebracht met de technologie-investeringen om uniforme oplossingen en uitgebreidere interfaces aan te bieden.

Het zijn de samenwerking en de eenheid tussen mensen die ervoor zorgen dat een bedrijf zijn volledige dynamische potentieel kan ontketenen. Microsoft Dynamics streeft ernaar de gehele innovatie bij Microsoft te combineren, zowel voor consumenten als voor bedrijven, om proactieve, eenvoudige oplossingen te ontwikkelen waarmee onze klanten kunnen samenwerken en toekomstgerichte dynamische bedrijven kunnen worden.